Haptonomiepraktijk Elle Arntz

Baarzenstraat 22
5262 GG Vught

telefoon                 : 06 – 38 03 79 23
bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

e-mail                     : via onderstaand contactformulier

kvk                          : 82785228

openingstijden     : op afspraak

Contactformulier

Haptonomie ontvang je liggend op een behandeltafel.

Veelgestelde vragen:

Een verwijsbrief van een huisarts of specialist is niet nodig om een afspraak te maken. Ook is dit niet nodig om voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen.  

Kennismakingsgesprek
Als je het prettig vindt om eerst kennis te maken, of te kijken of haptonomie bij je past kun je een kennismakingsgesprek bij mij plannen. Dit duurt 25 minuten en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Individuele begeleiding
Een individuele begeleiding sessie duurt 50 minuten en kost € 60,- per sessie, vrij van BTW. Deze tarieven gelden ook voor het intake gesprek waar altijd mee gestart wordt. 

Op dit moment ben ik bezig met de aanmelding bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).  Dit betekent dat sessies tot die tijd niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. 

Daarna hangt het af van hoe u verzekerd bent. Haptonomie valt bij de zorgverzekeraars onder de alternatieve geneeswijzen. Het is daarom belangrijk dat u aanvullend verzekerd bent wanneer u voor vergoeding in aanmerking wilt komen.

Het kan gebeuren dat je niet op de afspraak kunt komen. Geef dit dan – minimaal 24 uur van tevoren – telefonisch of per mail aan. Daarna breng ik 70 procent van het behandelingstarief in rekening.

Vul aub het formulier hierboven in.